A Szán elindul

Általános

Azt hiszem, szeretnék blogot írni.

Kérlek, Olvasó, nézd el, ha szétszórt vagyok egy kicsit: az elején járunk még annak a valami újnak, amit böngészel. Tartalma és formája is képlékeny,  bár – ha már elfoglaltam a nem-tér ezen zugát – némi iránymutatással szolgálhatok. Vegyük úgy, hogy kiszögeztem a “Tilos az á” táblát. Most már csak a berendezés marad.

Nagyon sok minden kavarog a fejemben. Történetek, töredékek, komoly és komolytalan eszmefuttatások. Mit tegyek hát velük? Harry potter-i merengő híján az internetre bízom magam: hátha másoknak van hely a fejében azt olvasni, ami az enyémből kicsordult.

De mit is? Futtatom az eszmét, körbe-körbe. Könyveket olvasok, filmeket nézek, véleményezem őket. Játszom, amivel csak lehet, kártyával, karakterrel, bábokkal, számítógéppel. Nagy (talán túl nagy) komolysággal vetem bele magamat a spekulatív irodalom kérdéseibe, mert tudom, hogy minden csak keret és eszköz, és attól, hogy egy könyv fantasy, még lehet magas irodalom. És közben idézgetek, utalgatok, szívom magamba és próbálom árasztani a popkultúrát.

Azt hiszem, szeretnék blogot írni. Remélem, szeretni fogod olvasni.

Szervusz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s